Gå till produktinformation
1 av 3

Kystnaer

Havstorn tvål

Havstorn tvål

Normalt pris $11.00 USD
Normalt pris Försäljningspris $11.00 USD
Försäljning I lager
Inklusive skatter. Leverans beräknat vid betalning.

Havstorn tvål

Coastal Soap Bar är en mjuk och skummig tvål,Tillverkad på en bas av organisk kokosnötsolja. Tvålen Kan användas på hela kroppen, som en kropps tvål, men är också idealisk som en handtvål. En tvålstång är ett plastfritt alternativ till tvål på flaskan, som med sin solida form tar hänsyn till miljön och klimatet.Man kan fördelaktigt få tvålstången i en tvålpåse i organisk lin, för exfoliering, Det lämnar huden mjuk och läcker.

Sea Buckthorn -serien är gjord av närande oljor, och havsutnörets kraftfulla pigment ger den intensiva gula färgen till tvålarna. Vi har lagt till eteriska oljor från Bergamotte, Lime och Ylang Ylang, som ger en diskret med härlig doft.

 

Havskantnorn är en vild buske som kräver mycket ljus och tål både stark vind och saltspray och därför växer optimalt på kusten.

Oljan från Sea Buckthorn Berry är en mirakeltillverkare med otaliga goda, vårdande egenskaper som fettsyror och antioxidanter som gör havet Buckthorn Berry idealisk att använda i hudvård och tvålar. Dessutom är havsbuckthorn rik på karotin, C -vitamin, fruktsyror och fettsyror.
Oljans sammansättning gör att den regenererar, läkar och förhindrar fuktförlust.

Alla våra tvålar är handgjorda med rena ingredienser.

Kusttvålar är handgjorda lokalt där det lilla bältet möter Haderslev fjord. Samma kust där flera av tvålens lokala ingredienser finns och plockas.

Alla våra ingredienser är växtbaserade och vegan🌱

Vikt: Minst 75 g

Ingredienser :: Intached kokosnötsolja* och rapsolja*, tillsätts till havsbuckthornolja* och eteriska oljor. (*Organisk)

Produkten innehåller naturligtvis följande allergiska parfymer som kan orsaka olägenhet för människor med parfymallergiLimonen, Linalool, Geraniol, Citral, Bensylbensoat, farnesol, bensylsalicylat, eugenol och Citronellol

Inci: Citrus aurantium bergamia fruktolja

Inci: Citrus aurantiumskalolja

Inci: Cananga Odorata Flower Oil

Se fullständig information